Wie zijn wij

Jaarlijks onderhoud, reinigen van all weather-banen, zandingestrooide kunstgras tennisbanen, hockey en voetbal Gespecialiseerd in machinaal mos verwijderen op kunstgras en all weather tennisbanen.

WELKOM BIJ WITTOUCK, KUNSTGRAS ONDERHOUD SUPPORT VOF

Wittouck, kunstgras onderhoud support is een jong energiek bedrijf gericht op het onderhoud van all weather en zandingestrooide tennisbanen, hockey en kunstgras voetbalvelden. Wij maken ons sterk voor een persoonlijke benadering waarbij we vakkundig advies geven, service staat bij ons hoog in het vaandel. We adviseren dan ook altijd het meest toepasselijke kunstgrasonderhoud programma voor u, met of zonder specialistische mosverwijdering, hierbij hanteren wij scherpe tarieven. Wij werken met compacte machines van het merk Smg. Hierdoor kunnen wij door kleine poortjes met een minimale doorgang van 1meter. Indien gewenst en mogelijk, kunnen we ook wekelijks of maandelijks onderhoud voor u uitvoeren. Ook voor het behandelen van uw kunstgras of gravel tennisbanen met een mos en alg werend/dodend biologisch middel kan u bij ons terecht.

Graag nodigen wij u uit op onze site rond te kijken.

Danny Wittouck

Danny Wittouck

Een greep uit onze diensten

  •  Reinigen van kunstgras sportvelden
  •  Mosverwijdering op kunstgras sportvelden
  •  Decompacteren van kunstgras sportvelden
  •  Reparaties op kunstgras sportvelden
  •  Reinigen van witte belijning op all weatherbanen

 

 

Wij werken met compacte machines van SMG , AT en GKB

Voor het reinigen van kunstgras gebruiken wij de Turfking tk1502

Screenshot_2015-07-18-21-05-16-1

 

Voor het mosverwijderen in kunstgras gebruiken wij de Rototine RT1500

2015-07-18-21-07-23--1736005001

 

Deze beide machines worden getrokken door een Ferrari Raptor 40 dt, aangepast en geleverd door Lozeman tuinmachines Lottum

2015-07-18-21-08-12-1695905579