Kunstgras

Wittouck, kunstgras onderhoud support kan voor u mos en alg bestrijden in uw kunstgras siertuin.

Kunstgras in de tuin is een genot, vooral omdat het bijna geen onderhoud nodig heeft. Optijd de vezels opvegen en alle organische en andere vevuiling weghalen zorgt al voor een mooi strak grasveldje.

Wat we vaak zien is dat op de plaatsen waar wat minder zon is, het kunstgras toch wat mos en alg vorming toelaat. Hier kan Wittouck, kunstgras onderhoud support uitkomst bieden.

Wij kunnen door een mos en alg dodend middel aan te brengen het kunstgras weer vrij van mos en alg krijgen. Wij spuiten dit middel op het kunstgras en de mos en alg zal binnen een week afsterven. Hierna komt het mos vanzelf los.

Het middel wat wij gebruiken kan ook preventief aangebracht worden, hierna blijft het grasveld tot driekwart jaar mos en alg vrij.

Indien u het mos eerst verwijderd wilt hebben en daarna preventief behandeld, kunnen wij deze eerst met een speciaal ontworpen freesje uit het gras halen en daarna behandelen.

Door deze frees handeling word ook wat extra vervuiling uit de kunstgrasmat gehaald en de grasvezel extra rechtop gedwongen voor een mooier veldbeeld.

Ons mos en algdodend middel is biologisch en desinfecterend.

 

Hebben wij uw interesse gewekt? Graag willen wij met u onze werkwijze bespreken en samen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Hiervoor kan u contact met ons opnemen via het contactformulier

 

tab_kunstgras